About this blog

We cannot teach people anything.... We can only help them discover it within themselves.

''Galileo Galilei''

Nuit Blanche - Arev Manoukian


Δεν θυμάμαι που το πρωτοείδα. Μάλλον στο FaceBook (ίσως στο ντουβάρι του Heracles V). Είναι δύσκολο να θυμάμαι το που αλλά μου ήταν αδύνατο να ξεχάσω τις σκηνές του βίντεο. 
Τα παραπάνω αναφέρονται για την ιστορία και τάξη του πράγματος. Η συνέχεια ακολουθεί επειδή σήμερα τα φεγγάρια -μου- παίζουν.

Πέρα λοιπόν απο το εκεί και το τότε της πρώτης φοράς, το βίντεο που ακολουθεί έμεινε ξεχασμένο κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού και τρεις μέρες τώρα το παρατηρώ λίγο καλύτερα. Γιατί τρεις? Τυχαίο δεν είναι. Κάτι το επανέφερε στην μνήμη και τώρα ήθελα να δω το μη προφανές.
Όλα θέμα ματιάς είναι. Εξαρτάται απο το ποιο μάτι είναι ανοικτό και τι βλέπει -να σημειώσω ότι τα δικά μου είναι άπαντα κλειστά και η στραβωμάρα πάει σύννεφο. Μην μπερδευτούν οι άγνωστοι (οι γνωστοί ξέρουν)-

Απολαύστε, παρακαλώ, το αριστούργημα και θα συνεχίσω μετά τον, λιγότερο απολαυστικό, μονόλογο....




Καλό ε? Φυσικά γούστα είναι αυτά αλλά όσοι το βρήκαν καλοοοοοοο

ας σηκώσουν τα χέρια. ''Χέρια ψηλά κι όλα τα φτάνω'' δεν λέει το άσμα? Έτσι κι εσείς. Πέρα απο τα άλλα, η συγκεκριμένη στάση, είναι και στάση ετοιμότητας για το αποθεωτικό χειροκρότημα καθώς και για το διάβασμα της συνέχειας (χωρίς αποθέωση το τελευταίο).
Οι υπόλοιποι (ουουου) να περάσουν έξω και στο επόμενο ας έρθουν με τον κηδεμόνα τους.

Σήμερα λοιπόν..... ένοιωσα την δίψα της αστρολογίας. Υπήρχε και αυτό το τρία στην μέση (μέρες, μήνες, χρόνια, αιώνες? όλα στο τρία κλήρωσαν) και άλλο δεν ήθελα να κάνω πέρα απ’ το να ξεδιψάσω. Το σίγουρο είναι ότι η μέρα πέρασε, νερό ήπια, τρέξιμο πολύ είχε αλλά η δίψα έμεινε. Ήθελα τόσο πολύ να μιλήσω μαζί της αλλά δεν ήθελε εκείνη. Τι κάνω τώρα? Το αμέσως καλύτερο....παραμιλάω (= μιλάω στον εαυτό μου), διαδικτυακά για αστρολογία. Ε μα πια, πόσο να αντέξω. Έχει επανέλθει μια δεκαετία, παρακαλώ, σε τρεις μέρες μέσα.  Γράφω για εκείνο που μου αρέσει και ξεχνώ όλα τα άλλα :

Στο παραπάνω βίντεο υπάρχουν αστρολογικά στοιχεία, εμφανή και μη. Για Μένα (την αδιάβαστη) τα εμφανή είναι :
η επίσκεψη του Ποσειδώνα καθώς επίσης και του Πλούτωνα...
1. στους χάρτες των πρωταγωνιστών (όχι των ηθοποιών)
2. στον χάρτη του εμπνευστή του βίντεο-σεναρίου 
3. στην μουσική επένδυση
Έγραψα τι διακρίνω αλλά Τελικά  :
Πως αστρολογικά προκύπτει το στόρι (του παραθύρου της κρεβατοκάμαρας) και τι προκάλεσε την έμπνευση του? Οίκος ή οίκοι? Όψεις? Είναι εμπλεκόμενοι μόνο εκείνοι που ανέφερα ή δεν είναι (δεν είναι, δεν είναι)? Άλλοι παίζουν? και πόσοι?
Θέλω τα σημεία που δεν αναγνωρίζονται με την πρώτη ματιά. Όχι τα εύκολα.

Απαντήσεις δεν περιμένω αλλά έτσι θα θυμάμαι το σήμερα που θα γίνει χθες στο ανύπαρκτο μα επαναλαμβανόμενο αύριο και ίσως ξυπνήσω από τον λήθαργο (3x10+3). 

PS αν έρθουν απαντήσεις ευπρόσδεκτες !



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...